– RESERVES –
-SUGGERIMENTS –
ENTRANTS
Caragols (cargols) amb cranca 18 €
Una recepta tradicional de la nostra illa. Si t’agraden els caragols, voldràs repetir segur
Pop a la gallega 26 €
El prepara en Richard, el nostre cuiner gallec, en la seva olla d’aram (coure) seguint la tradició familiar.
Musclos de Menorca a la planxa, a la marinera o al vapor 17 €
Musclos del port de Maó. Pur sabor a mar, de Km0
Espàrecs (espàrrecs) gratinats amb formatge i mel de Menorca 15 €
Un plat sà i saborós. Fet amb formatge i mel de la nostra illa, premiats en concursos nacionals i internacionals per la seva qualitat
Calamars a l’andalusa 23 €
Una magnífica manera de començar un bon dinar o sopar
Albergínies plenes (farcides) amb gamba vermella de Menorca 20 €
Una icona de la cuina de Menorca. Una recepta molt saborosa, amb gamba d’aquí
I molts d’altres entrants més: freds i calents, vegetarians, sense gluten… Consulta la nostra carta
PRINCIPALS
Arròs caldós de llamàntol 38 € p.p.
Un dels nostres plats estrella. Exquisit i abundant, per disfrutar-lo bé.
Paella de marisc / Fideuà de marisc / Arròs negre 25 € – 23 € p.p.
Tres arrossos clàssics del Faro. Qui els prova, repeteix i ens recomana a les seves amistats
Calamar ple (farcit) a la menorquina, cuinat al forn amb patates 28 € p.p.
El prepara en Lluís, el nostre cuiner menorquí. Una recepta tradicional, molt laboriosa, que crea addicció
Caldereta de llagosta 85 € p.p.
Una experiència per als sentits. Encarrega-la sempre amb antelació quan reservis taula, perquè és més bona si es cuina amb calma i es deixa reposar un o dos dies. Un plat sensacional
Llagosta fregida amb ous estrellats i patates, gratinada amb alioli o llagosta amb ceba SPM
Diverses opcions de llagosta de Menorca. Escull el teu exemplar de la nostra peixera i te’l cuinarem al moment
Xuletó d’Angus-Menorca a la planxa (700 gr) 40 €
Una carn deliciosa, saborosa i tendra, fruit del mestissatge entre l’Angus escocès i la vaca menorquina.
I moltes opcions més: peix fresc, carn, varietat d’arrossos… Consulta la nostra carta
POSTRES
Gelat de formatge, recepta “El Faro” 7,75 €
Un gelat únic i especial, casolà 100×100. Sabor a estiu i a Menorca. Un clàssic del nostre establiment
Les delícies de l’àvia 9 €
Unes postres que només trobaràs al Faro de Cala Torret. Una recepta recuperada de l’emblemàtic restaurant Rocamar, ja desaparegut
Ensaïmada de crema de “Cas Sucrer”, amb gelat de vainilla 8,25 €
La famosa ensaïmada de “Ca’s Sucrer” d’Es Mercadal, acompanyada de gelat de vainilla. Espectacular
Pudding de figues 8 €
Textura i sabor sorprenents. Boníssim
Pastís (“tarta”) de xocolata 7,90 €
Per als addictes a la xocolata. Irresistible
I moltes més. Consulta la nostra carta